Lapas karte

Jaunumi

PĒDĒJĀ SKOLAS DIENA!

Nemanot ir paskrējis kārtējais mācību gads, tūlīt, tūlīt sāksies skolēnu vasaras brīvlaiks, tāpēc ir laiks atskatīties, kā mums šajā mācību gadā ir veicies!

Kā ierasts, arī šogad tika pasniegtas Zelta, Sudraba un Bronzas liecības.

Sudraba liecību saņēma 4.klases skolniece Paula Buta ar vidējo vērtējumu 8,55 balles.

Bronzas liecības saņēma 5.klases skolniece Dagnija Rusmane - vidējais vērtējums 7,69 balles un 9.klases skolnieks Māris Uldis Doniņš - 7,81 balles.

Skolēniem, kuriem pietrūka tikai nedaudz līdz pašam labākajam rezultātam, tika pasniegtas pateicības par labiem un teicamiem mācību sasniegumiem. Pateicības saņēma:

  • Lūcija Gilova 1.klase
  • Ralfs Gilovs 3.klase
  • Vanes Fekļistova 4.klase
  • Evita Rusmane 6.klase
  • Annija Savva 7.klase
  • Markuss Mušketovs 7.klase
  • Viktorija Koļcova 8.klase
  • Lāsma Petrina 8.klase
  • Ieva Krūmiņa 8.klase
  • Māris Maksimovs 9.klase

Izvērtējot skolēnu mācību sasniegumu izaugsmi, tika pasniegtas divas izaugsmes balvas - Alise Zorgei 3.klase, kura savus mācību sasniegumus, salīdzinājumā ar pirmo un otro semestri,  uzlaboja par 0,67 ballēm un Māris Maksimovs 9.klase savus rezultātus uzlabojis par 1,25 ballēm

Nominācija "Mazais Gada skolēns 2022" tika pasniegta 4.klases skolniecei Vanesai Fekļistovai.

Nominācija "Gada skolēns 2022" saņēma 8.klases skolniece Viktorija Koļcova.

Nomināciju "Gada skolotājs 2022" izpelnījās skolotāja Elita Ose.

Tā kā esam EKO skola, tad šajā mācību gadā paldies tika teikts visiem, kuri aktīvi piedalījās makulatūras, bateriju un nolietoto elektropreču vākšanā.

Par 2021./22. mācību gada "Zaļo cilvēciņu" tika atzīta Doniņu- Fekļistovu ģimene, kuri kopā nodeva 500kg makulatūras.

Pateicība tika izteikta Monta Liepiņas ģimenei par savāko un nodoto makulatūru 500kg apmērā.

Veicināšanas balvu par aktīvu dalību bateriju vākšanas konkursā pateicību saņēma Viktorija Koļcova.


Par aktīvu dalību skolēnu līdzpārvaldē pateicību saņēma Viktorija Koļcova, Markuss Mušketovs, Monta Rasa un Māris Doniņš.

Paldies visiem par ieguldīto darbu! Lai saulaina vasara!


Lasīt visu ziņu galerija (42)

Ģimenes diena Zantes skolā!

                                                                                                     

whatsapp-image-2022-06-05-at-8-16-13-am-1.jpg26.maijā, skolā notika liela rosība. Pēc ilgāka laika pārtraukuma skolā norisinājās - Ģimenes diena.
     Ļoti labi apmeklētais pasākums bija izdevies. Kopā uz pasākumu bija ieradušies ap 80 dalībnieku. To šoreiz organizēja vecāku padome sadarbojoties ar skolas Jaunsargiem. Aktīvais Jaunsargu vadītājs - Jānis Pūpols ar savu komandu - Saldus un Zantes jauniešiem skolas parka teritorijā izveidoja 9.stacijas, kuras atraktīvā, sportiskā veidā sacentās savā starpā. Pavisam pieteikušās bija 10 komandas. Komandā darbojās ģimene, draugi un paši jaunieši. Cīņas spars, draudzība un saliedētība veicināja kopā būšanu. Pēc stafetēm, vecāku padomes pārstāvji visus dalībniekus un skatītājus cienāja ar zupu, kas tika vārīta skolas parkā uz ugunskura. Paldies - vecāku padomes vadītājai Irīnai Butai ar komandu par līdzdarbošanos.
Pasākuma noslēgumā tika apbalvotas atraktīvākās un  veiklākās ģimenes. 
     Visu mācību gada Zantes skolēni mācījušies spēlēt - mazo mūzikas instrumentu -  ukulelli. Pasākuma izskaņā iegūtās prasmes noderēja kopējā sadziedāšanās aktivitātē. Loti lielu darbu ieguldījusi skolas direktore K.Elksnīte, mūzikas instrumenta apmācībā un kopējā Ģimenes pasākuma noskaņā.

Paldies visiem, kas atnāca!

 

Lasīt visu ziņu galerija (27)

Ugunsdzēsības sporta sacensības “STIPRIE, VEIKLIE”

16.05.2022

whatsapp-image-2022-05-13-at-3-17-46-pm.jpg2022.gada 13.maijā Saldus tehnikums organizēja ugunsdzēsības sporta sacensības “STIPRIE, VEIKLIE” ar izvēršanos no autocisternas. No Zantes skolas piedalījās 4 komandas, kuras pārstāvēja Zantes BUB. Jaunie ugunsdzēsēji sacentās ar Saldus, Tērvetes, Grobiņas, Valmieras amata brāļiem.
     Katram bija iespēja pārbaudīt savas sadarbības prasmes komandā, izaicināt sevi spēkā, ātrumā un erudīcijā.
     Vislielākais prieks par sacensību jaunākajiem dalībniekiem – komandu ZIBENS – Rūdis, Ronis, Artūrs Šteins, Dagnija Rusmane, Evita Rusmane, Markuss Mušketovs. Lai arī 6.vieta, tomēr prieks par labi pavadītu laiku un jaunām prasmēm. Meiteņu komandu pārstāvēja – Viktorija Koļcova, Ieva Krūmiņa, Monta Rasa, Annija Savva, Adriāna Mušketova, kuras šoreiz palika 5.vietā. Meitenes atzina, ka ieguvušas jaunu, interesantu un neikdienišķu pieredzi.
   Esam gandarīti par iegūto 3.vietu jauniešu grupā līdz 18 gadu vecumam, kuru ieguva puišu komanda MTZ – Māris Maksimovs, Māris Uldis Doniņš, Kārlis Kālis, Kristiāns Bilavs, Raivis Bilavs.
   Zantes BUB pārstāvēja un 3.vietu savā grupā ieguva arī sieviešu komanda, kuras sastāvā šogad – Inita Šmite, Anda Besere, Aija Karlsone-Gulbe, Ērika Matule, Kristīne Elksnīte.
   Lai arī bijām satraukušies, ka bija iespējams tik maz veltīt laiku treniņiem, esam pateicīgi par iespēju parādīt, ka Zantes pagastā dzīvo enerģiski un aktīvi cilvēki, kuriem rūp mūsu visu drošība un gods!
   Paldies Zantes BUB valdes priekšsēdētājam Jānim Kālim par sagādāto komandu noformējumu, sporta jostām un ķiverēm. Esam gatavi nākamajiem startiem!

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Māmiņdiena Zantes pamatskolā

whatsapp-image-2022-05-06-at-3-09-18-pm-2.jpg6.maijā Zantes pamatskolas skolēni bija sagatavojuši koncertprogrammu savām māmiņām, vecmāmiņām un krustmāmiņām. Koncerts notika Zantes estrādē, tāpēc to bija iespējams apmeklēt jebkuram Zantes iedzīvotājam vai viesim. Paldies skolotājiem un skolēniem par ieguldīto darbu koncerta sagatavošanā un darbarūķiem par pavasarīgo noformēšanu!
     Šajā dienā Zantes skola vēra savas durvis visiem mācīties gribētājiem un citiem interesentiem. Skolā bija pieejama skolēnu darbu izstāde, varēja apskatīt arī Kandavas Mākslas un mūzikas skolas audzēkņu darbus.
     Nākamais lielais pasākums būs 26.maijā, kad Zantes pamatskolas parkā tiks atzīmēta Ģimenes diena. 

Lasīt visu ziņu galerija (74)

541. Zantes mazpulks jaunatnes organizāciju salidojumā “Zaļais starts!”

05.05.2022

whatsapp-image-2022-05-05-at-4-34-37-pm.jpg"Zaļais starts 2022" ir jaunatnes organizāciju salidojums, kurš norisinājās 2022. gada 30. aprīlī Ghetto Games sporta kompleksā Grīziņkalnā. Salidojuma laikā jaunatnes organizācijas sacentās spraigās sporta spēlēs.
      541. Zantes mazpulku pārstāvēja mazpulcēni - Viktorija Koļcova, Ieva Krūmiņa, Samanta Kalniņa un Māris Doniņš, kuri startēja vecākajā grupā.
      Laiks bija patīkami saulains, visi bija priecīgi un aktīvi iesaistījās interesantās un spraigās aktivitātēs.
Individuālajās sacensībās Māris Doniņš ieguva 1. vietu disciplīnā “SLACK +PUZZLE”
Kamēr jaunieši startēja, mazpulku vadītāji gatavoja aizsargtīklu, kuru vēlāk bijušais mazpulcēns Intars no Tumes,nogādāja uz Ukrainu.

 541. Zantes mazpulka vadītāja Anita Gaile

Lasīt visu ziņu galerija (8)
<>


Jaunākās galerijas