Lapas karte

Jaunumi

Kandavas novada Zantes pamatskolas audzēkņi 24.09 piedalījās novada krosa sacensībās.

Šogad trase vijās apkārt Kandavas mākslas skolai starp skaistiem bērziem, pa parka gājēju celiņiem, pa kalniņu augšā un lejā. Uzvarot sīvos konkurentus, uzvaras laurus plūca Monta Jeļičeva(1.vieta),Santa Šneidere (2.vieta), Kristiāna Puriņa(3.vieta) un Dārta Cinkuse (3.vieta). Paldies meitenēm un, lai cītīgi terniņi un raits solis nākošajam gadam

7.-9.klases mācību ekskursija uz Rīgu.

85770cbc_3380_4fcc_8627_54eea7d30778.jpg 

25.septembrī 7.-9.klases skolēni devās ekskursijā. Skolēni piedalījās izglītojošā nodarbībā “Valsts pārvalde un vara Latvijā” , programmas “Skolas soma” ietvaros. Caur stāstiem un vēsturiskiem notikumiem skolēn uzzināja daudz jauna par arhitektūras un vēstures pieminekļiem  - Rātsnamu, Doma laukumu, Rīgas pili, Radio ēku, Latvijas Bankas ēku, Finanšu un Aizsardzības ministriju ēkām, kā arī par Vērmanes dārza tapšanu.

LNMM skolēni orientējās ar muzeja karti un izpildīja uzdevumus, kuru laikā iepazinās ar dažādu latviešu mākslinieku darbiem. 

Dienas noslēgumā, pēc labi padarīta darba, sekoja izklaides batuta centrā “Jump Space”.  Diena bija piepildīta un interesanta!

Sk.Laila

Lasīt visu ziņu galerija (18)

Zinību diena!

 95740a6a_5c32_4a1d_b9db_0d54f91b00d2.jpg

 

1.septembris –Zinību diena!

Reiz iegāja Sprīdītis gaismas pilī

Un noliecās Gudrības mātes priekšā.

Pirmo grāmatu vilinošo

Viņa tam ielika riekšā.

 

Šogad mazos pirmklasniekus skolas pagalmā sagaidīja Sprīdītis ( M. Doniņš) un Gudrības māte ( sk. D. Poška)  Skolas saimi papildināja 5 pirmklasnieki- S. Bemane, K. Kuzņecovs, A. Zorge, J. Jermakova, J. Miļuka. Pamatskolā  mācīsies 74 skolēni, 24 pirmskolā un viņus mācīs  19            skolotāji.

Par direktora vietnieku mācību darbā šogad sāks strādāt Ēriks Ieviņš, bet angļu valodu 1.-4.klasei mācīs skolotāja Inese Mežgale.

Sirsnīgus sveicienus darba jubilejās saņēma skolotāja Sintija Kļava- 10 darba gadi, autobusa šoferis Normunds Poškus -15 gadi, skolotāja Daiga Poška- 40 darba gadi.

Ar skanīgām dziesmām  pirmklasniekus un visu skolas saimi sveica popgrupa mūzikas skolotājas K.Elksnītes vadībā.

Visiem veiksmīgu Jauno mācību gadu vēlēja Kandavas novada domes priekšēdētājas vietniece G. Cīrule un Zantes pagasta padomes priekšsēdētājs J. Kālis.

 

Lasīt visu ziņu galerija (70)

Olimpiskā diena 2020!

49cca257_c616_4c08_81cf_8ff0c8080697.jpg

Kā katru gadu, tā arī šogad, Kandavas novada Zantes pamatskolas un pirmsskolas audzēkņi piedalījās Olimpiskajā dienā,kura šogad iesākās pagasta stadionā. Diena sākās ar kopīga vingrojuma kompleksa izpildi, kuru bija sagatavojušas 8.klases skolniece Samanta Māra Kalniņa un 9.klases skolniece Sindija Leimane. Pēc kopīgās iesildīšanās, katras klases jaunieši sacentās kādā no sporta veidu vinginājumiem, piemēram, roku saliekšanā un iztaisnošanā, tāllēkšanā no vietas u.c., lai noskaidrotu, kurš klasē ir visspēcīgākais , ātrākais, precīzākais. Uzvarētājs saņēma medaļu. Pēc klašu sacensībām, sekoja apļu skrējieni dažādās vecuma grupās.Tie, kuri godprātīgi pildīja uzdevumus, veica apļu skrējienus, saņēma sertifikātus.

Pēc sportiskajām aktivitātēm stadionā, katra klase devās plogingā jeb pārgajienā  ar mērķi  savākt atkritumus. Piemēram, 8.klases skolēni veica vislielāko attālumu - apmēram 12 km.Pēdējos sešos kilometros salasot lielo 120 l atkritumu maisu ar dažādiem atkritumiem.

Lasīt visu ziņu galerija (37)
<>


Jaunākās galerijas