Lapas karte

EKO padome

EKO padomes vēlēšanas!

13.09.2022

whatsapp-image-2022-09-13-at-12-49-13.jpg12.septembrī notika EKO padomes vēlēšanas. Arī šogad skolēni piedalīsies EKO skolu programmas darbā un darbosies izraudzītajā tēmā - Klimata pārmaiņas.

EKO padome aicina visus būt atbildīgiem par resursu izlietošanu gan skolā, gan mājās.

Pirmās āra nodarbības jau rit pilnā sparā!

Mēs par zaļu un veselīgu nākotni!

EKO padomes sastāvs 2022.docx

Lasīt visu ziņu galerija (14)

Kas mēs esam?

09.09.2022

Vides diena

whatsapp-image-2022-03-19-at-7-17-44-pm.jpgNo 10.martā Zantes EKO skolā - Vides diena
     Vides dienas ietvaros, skolēni noklausījās Vides Fonda organizēto lekciju par zemes stundu, aicinot piedalīties 26.martā pl.20.30 ik vienu, kam rūp planētas nākotne.
      EKO skolas gada tēma - Enerģija.
      Vēl šajā dienā skolēni apskatīja Tukuma novada vizuālās mākslas skolotāju ceļojošo izstādi - dabas motīvi - oraments mākslā. Arī ar mākslas valodu var aktualizēt, vizualizēt mums aktuālas tēmas. Daba līdzās un priecē ik vienu.
      Dienas noslēgumā skolēni aizstāvēja savus radošos darbus dažādos mācību priekšmetos, kas arī lielākoties saistīti par vides aktualitātēm. 

EKO padome

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Pavasari gaidot!

whatsapp-image-2022-03-19-at-6-57-00-pm-1.jpgZantes skolēni modina pavasari!
Katrā klasē tiek veidota zaļā dobe, kas atgādina par to, ka drīz būs silts pavasaris. Pirmie zaļumi ir arī veselīgs našķis, tāpēc uz 7.klases palodzes dīgst pirmie zaļumi, kurus varēs arī apēst. Palūkojoties dabā, jau arī redzami pirmie pavasara vēstneši.
     Pavasaris ir laiks, kas jātbrīvojas no nederīgām lietām. tāpēc EKO padome aicina visus piedalīties akcijā:
     NOLIETOTAS ELEKTROPRECES (mobilos telefonus, datorus, akumulatorus, rūterus, dekoderus, printerus, faksus, monitorus, kopētājus, TV, ledusskapjus, veļas mašīnas, boilerus, plītis, putekļu sūcējus, instrumentus, vadus, antenas, zāles pļāvējus, kases aparātus, robotus, arī metālu – trubas, motorus, sadales skapjus, metāllūžņus, utt.) Visas preces jānogādā līdz skolai.

Kopā mēs veidojam zaļāku pasauli!

EKO padome

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Silto Džemperu diena 2022 - Zantes skolā

whatsapp-image-2022-02-20-at-14-39-52.jpg17.februārī Vides izglītības fonds aicināja Latvijas izglītības iestādes, uzņēmumus, pašvaldības, ģimenes un ikvienu vides draugu piedalīties ikgadējā akcijā “Silto džemperu diena”.
      Šajā akcijā piedalījās arī Zantes Ekoskolas audzēkņi, pedagogi un darbinieki  
      Akcijas mērķis ir izglītot sabiedrību par klimata pārmaiņām un veicināt videi un klimatam draudzīgākus paradumus. Silto džemperu dienā tradicionāli telpās tiek nedaudz samazināta temperatūra un visi tiek aicināti uzvilkt siltāku džemperi, šādā simboliskā veidā apliecinot atbalstu iniciatīvai. Vairāk informācijas: http://www.videsfonds.lv/lv/03-02-2022

Lasīt visu ziņu galerija (3)
<>


Jaunākās galerijas