Lapas karte

Jaunumi

I semestra noslēguma mācību darba izvērtējums

22.12.2021

Šajā semestrī par īpaši labiem un teicamiem vērtējumiem PALDIES sakām, dāvinot skolas kalendāru:

  • 4.klases skolniecei Paulai Butai, vidējais vērtējums 8,64 balles;
  • 4.klases skolniecei Vanesai Fekļistovai, vidējais vērtējums 8,18 balles;
  • 9.klases skolniekiem Mārim Uldim Doniņam, vidējais vērtējums 7,94 balles.

Savukārt “Zināšanu sertifikātu ” par labiem mācību sasniegumiem saņēma:

  • Lūcija Gilova, 1.klase;
  • Sabīne Bemane, 2.klase;
  • Ralfs Gilovs, 3.klase;
  • Rafaels Jānis Reinfelds, 3.klase;
  • Dagnija Rusmane, 5.klase;
  • Evita Rusmane, 6.klase;
  • Annija Savva, 7.klase;
  • Kristers Oliņš, 7.klase;
  • Ieva Krūmiņa, 8.klase.

Valsts svētki jauktajā grupiņā

17.11.2021 kur : Zantes pamatskola

img_20211117_093311_1.jpg

Skaista mana tēvu zeme,

Pār visām zemītēm.

Augsti kalni, plaši lauki

Zilis jūras ūdentiņš.

17. novembrī jauktās grupas bērni svinēja valsts svētkus. 

Kopīgi gatavojām svētku kūku, klausījāmies valsts himnu, aplūkojām valsts karogu, skaitījām tautasdziesmu, dziedājām dziesmu, dejojām deju, muzicējām ar mūzikas instrumentiem un gājām rotaļās.

Noslēgumā cienājāmies ar pašu gatavoto kūku.

                                                                                                                                                                                    Skolotāja Ieva

Lasīt visu ziņu galerija (15)

Lāčplēša diena

Atzīmēsim Lāčplēša dienu!

Iedegsim svecītes, 11.novembrī, Spēka zīmes kontūrā pie skolas ozola no plkst.15.00-17.00.

Ievērosim valstī noteiktos Covid-19 noteikumus!

PALĪDZI  IEMIRDZĒTIES  MŪSU  LATVIJAI!

                             Skolas saime

Labbūtības ceļakarte

Zantes skolā  no 10.oktobra līdz 31.decembrim tiks īstenots projekts

 “Labbūtības ceļakarte”.

attachment2.jpgSkolas līdzpārvaldes 4 līderi, augusta nogalē, piedalījās jauniešu apmācībās Jelgavas tehnikumā, kurās arī iesāka realizēt ideju par līdzdalības sienas izveidi skolā.
     Līdzdalības siena būs veids, kā veicināt skolēnus līdzdarboties skolas dzīves veidošanā, aktualizējot un palīdzot novērst mentālās veselības problēmas jauniešu vidū.
     Projekta mērķis ir sniegt atbalstu izglītības iestādes jauniešu pašpārvalžu iniciatīvu projektiem – labbūtības  ceļakartes aktivitāšu īstenošanai, kas ir identificētas, balstoties jauniešu vēlmēs un vajadzībās, un saplānotas JSPA organizētās mācībās par skolēnu labbūtības ceļakartes izstrādi, tādejādi nostiprinot psihoemocionālo un pilsoniskās līdzdalības kompetenci Latvijas izglītības iestādēs, veidojot pilsoniski aktīvu, līdzdalībā balstītu jauniešu paaudzi pēc-Covid19 laikmetā.
      Projekta laikā, jaunieši paši izveidos savu ieceri  vietai un sienai, kur izpaust savas idejas, diskutēt, atpūsties pie tējas tases. Organizēs radošās darbnīcas, šujot sēžam spilvenus, gatavojot plakātus, apsveikumus un citas lietas. Projekta atklāšana plānota 17.novembrī.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Jauniešu forums

attachment1.jpgTukuma novada jauniešu forumā 21.oktobrī piedalījās Zantes skolas līdzpārvaldes līderi: Markuss Mušketovs, Viktorija Koļcova, Samanta Kalniņa un Kristiāna Puriņa. Paldies skolēniem par dalību un atbildību būt aktīviem un pārstāvēt savu skolu!

Skolotāja: Elita

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Projekts „Dari pats!”

                                                                                                         AYv2p2JdRErIAAAAAElFTkSuQmCC                                        
         whatsapp_image_2021_10_15_at_14_29_26.jpgProjekta „Dari pats!” ietvaros, pabeigts biedrības “Es-tev, Tu-man!” projekts “Ugunskura vietas izveide pie Skolas dīķa Zantes pagastā”.
         Projekta ietvaros tika izveidota labiekārtota ugunskura vieta pie Skolas dīķa ar galdu un soliem, kā arī betonēta ugunskura vieta ar padziļinājumu kurināšanai un drošībai pret degšanu. Pie ugunskura izvietoti un zemē nostiprināti 4 soli. Projekta realizācijā kopā piedalījās 12 aktīvi pagasta iedzīvotāji, tai skaitā 8 jaunieši vecumā no 12-15 gadiem.
     Projekta realizācija noritēja  3 etapos: ug2unskura vietas sagatavošana (laukuma izpļaušana, zaru novākšana), materiālu iegāde un sagatavošana (akmeņu, cementa, skrūvju, krāsas un smilts sagāde), vietas izveide (vietas cementēšana, soliņu un galda materiālu sagatavošana un uzstādīšana, krāsošana).
      Brīvprātīgais darbs tika izmantots, lai piegādātu kokmateriālus, akmeņus, cementēšanas materiālu, kā arī uzstādīšanas darbu veikšanai.

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Dzīvnieki Latvijas dabā un kultūrā

img_20211007_124510.jpgZantes pamatskolas izglītojamie 7. oktobrī devās uz Rīgas Nacionālo zooloģisko dārzu un piedalījās ekskursijā “Dzīvnieki Latvijas dabā un kultūrā”, kas atbalstīta ar Latvijas valsts simtgades programmas iniciatīvu “Latvijas skolas soma”. Zooloģiskajā dārzā izglītojamos sagaidīja gide, kura vadīja šo nodarbību. Ekskursijas maršruts un saturs bija par Latvijas pilsētu ģerboņos atveidotajiem dzīvniekiem. Izglītojamajiem bija iespēja iesaistīties pētnieciskās aktivitātēs. Ekskursijas laikā dalībnieki vēroja dzīvniekus un izzināja to dzīvesveidu savvaļā, klausījās teikas par dzīvniekiem, minēja mīklas. Iepazīto dzīvnieku izskatu salīdzināja ar ģerboņos attēloto, kā arī diskutēja par dzīvnieka izvēli Latvijas novadu pilsētu ģerboņos.

Lasīt visu ziņu galerija (19)
<>


Jaunākās galerijas