Lapas karte

Projekti

Projekts "Pumpurs"

06.01.2020

pumpurs1.jpg

Izglītības kvalitātes valsts dienests īsteno Eiropas Sociālā fonda projektu "Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai"  - PuMPuRS, lai mazinātu to bērnu un jauniešu skaitu, kas pārtrauc mācības un nepabeidz skolu.

Projekts veicina ilgtspējīgas sadarbības sistēmas veidošanu starp pašvaldību, skolu, pedagogiem un vecākiem, lai laikus identificētu bērnus un jauniešus ar risku pārtraukt mācības un sniegtu viņiem personalizētu atbalstu.

Arī Kandavas novada Zantes pamatskolas piedalās šajā projektā.

Projekts "Piens un augļi skolai"

26.02.2018

auglis1.jpg

Gan piena produkti, gan augļi un dārzeņi tiks dalīti katrā mācību nedēļā trīs reizes. Pienu skolās sāks saņemt no šā gada 1.oktobra, savukārt augļu un dārzeņus – no 1.novembra. Piena porcijas lielums vienam bērnam būs ne vairāk kā 250 mililitri, savukārt augļu un dārzeņu izdale paredzēta 100 gramu porcijās: var saņemt svaigu augļu (ābolus) no z/s Vīksnas Zantes pag., Kandavas nov.

LAD atgādina, ka no šī mācību gada skolu programmas “Augļi skolai” un “Skolas piens” ir apvienotas un darbojas ar vienotu pieeju produktu izdalei bērniem un jauniešiem. Piena produktus un  augļus un dārzeņus bez maksas šajā mācību gadā saņems gan bērni pirmskolās, gan 1.-9.klašu skolēni.



Kandavas novada dome ir īstenojusi projektu “Brīvā laika atpūtas kompleksa attīstība pie Zantes pamatskolas”

30.08.2017

pro4.jpgKandavas novada dome ir īstenojusi projektu “Brīvā laika atpūtas kompleksa attīstība pie Zantes pamatskolas” (projekta Nr.16-08-AL14-A019,2203-000009), kura mērķis bija veicināt fiziskās sagatavotības iemaņas, veselīgu, sportisku dzīvesveidu un dažādot brīvā laika pavadīšanas iespējas pagasta iedzīvotājiem Zantes pamatskolas parka teritorijā.

Projekta kopējās izmaksas ir 9911,96 EUR, no kurām publiskais finansējums 8920,76 EUR, bet līdzfinansējums 991,20 EUR. Īstenojot projektu tika uzstādīti četri āra trenažieri, divas vingrošanas līdztekas, preses sols, horizontālās trepītes, metāla pievilkšanās stienis, āra trenažieru komplekss, līdzsvara bluķu komplekss un velosipēdu statīvs.

pro5.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (4)
<>


Jaunākās galerijas