Lapas karte

Jaunumi

7. klase aktīvi darbojas Karjeras nedēļā

08.10.2018 - 12.10.2018

20181010_143957_800x600.jpgKarjeras nedēļas ietvaros, 2018. gada 10.oktobrī, 7.klase apmeklēja Zantes pagasta bioloģisko saimniecību “Dumpji”. Skolēni iepazinās ar lauksaimnieka ikdienas darbiem un pienākumiem. Bija iespēja gan apskatīt dažādu lauksaimniecības tehniku, gan izstaigāt fermu, piena māju, ganāmpulku, mazos piena teliņus.  Skolēni secināja, ka lauksaimnieka dzīve ir grūta un smaga. Paldies saimniekiem Gatim Krastiņam un Inese Polei!

Lasīt visu ziņu galerija (13)

Fotoizstādes "Dārza brīnumi 2018" apmeklējums Zantes KN

05.10.2018

img_20181106_110450.jpg


5. oktobrī jauktās vecuma grupas bērni devās uz Zantes kultūras namu aplūkot izstādi "Dārza brīnumi 2018". Visvairāk bērnu uzmanību piesaistīja Jurkovu ģimenes izaudzētie arbūzi un ķirbji, Neicinieku ģimenes kabacis ar visu Pēterīti, skolotājas Daigas plūmes un Lāču ģimenes trīsžuburu burkāns. Katru gadu ir interesanti vērot zantenieku izaudzētos rekorddārzeņus un dārza brīnumus. Šī ideja ir jauka un noteikti jāturpina.                                                                                                                                                                                                                                                                             Skolotāja Ieva

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Miķeļdienas degustācija jauktajā grupā

28.09.2018 kur : Zantes pamatskola

img_20170928_093915.jpgLieldieniņa liela diena,

Tā atnāca tukšu roku;

Miķelītis mazs vīriņš,

Tas atnāca pilnu roku.


Miķeļdienu jaukta vecuma bērnu grupiņā sagaidījām ar interesantu dārzeņu  un to veidojumu izstādi un degustāciju. Paldies par kastaņiem rozā apvalkā, skaistām krāsainām kļavas lapām, dažādu krāsu patisoniem, interesantu kabaci, kartupeļiem un burkāniem. Tāpat izstādei pievienojās peļu ģimene, tārpiņš, zīļuks, kuģis, mašīna un lidmašīna no dažādiem dārzeņiem.

Paldies par veselīgajiem kārumiem - avenēm, āboliem, bumbieriem, kukurūzu, arbūzu, ābolu sulu, kā arī tomātu un gurķu maizītēm, ābolu plātsmaizēm.

Lai pēc degustācijas varētu paēst pusdienas, devāmies pastaigā uz skolu. Pie skolas centāmies apķert lielo ozolu. Un mums tas izdevās.

                                                                                                                                                           Skolotāja Ieva

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Piekrastes Tīrrade

piekrastes_tirrade_jpg_1.jpgAtzīmējot 100 gadus, kas pagājuši kopš Latvijas valsts proklamēšanas, Vides izglītības fonds , kampaņa MANA JŪRA, Ekoskolas un sabiedrībā zināmi cilvēki aicina piedalīties Piekrastes Tīrradē - kuras laikā kopīgiem spēkiem tiek sakopta Baltijas jūras piekraste. “Tīrrade” ir saliktenis, ko veido divi vārdi – “tīrs” un “radīt”. Tādejādi iniciatīvas autori vēlas uzsvērt, ka tos vieno un iedvesmo ideja par tīras vides radīšanu, vīzija par tīru un sakoptu piekrasti.

Lasīt visu ziņu

Olimpiskā diena Kandavas novada Zantes pamatskolā 21.09.2018

21.09.2018 kur : Zantes pamatskola

img_4826_800x600.jpgŠogad Olimpiskajā dienā visi 1.-9.kl skolēni devās vingrot uz kultūras namu. Visus iesildīja, pareizi un aktīvi vingrot palīdzēja 8.klases skolnieces Beāte un Keita. Skolas zēni veltīja savu spēku Latvijai, proti, 100 reižu saliecot un iztaisnojot rokas balstā guļus. Pasākumā piedalījās divkārtējā Olimpiskā čempione, trīskārtējā Pasaules čempione ,desmitkārtēja Eiropas čempione Uļjana Semjonova. Skolēni jau iepriekš bija sagatavojuši jautājumus, kurus uzdeva viešņai. Cienījamā sportiste pastāstīja bērniem par savu bērnību, treniņiem, parādīja zelta medaļas, ieinteresēti un sirsnīgi atbildēja uz jautājumiem sniedzot autogrāfus.

Lasīt visu ziņu galerija (19)

Sākumskolas skolēni ekskursijā uz Talsiem

talsutic_ciparnica_20_xl.jpgSākumskolas skolēni devās ekskursijā uz Talsiem. Iepazīt keramikas darbnīcu un ciemoties pie ābolu audzētāja.

Lasīt visu ziņu

Tēvu diena Zantē

14.09.2018 kur : Zantes pamatskola

20180914_175607.jpg14.septembrī  Zantē  tika atzīmēta Tēva diena. Par pasākuma norisi rūpējās Zantes pamatskolas kolektīvs, Zantes kultūras nama un Zantes ģimenes krīzes centra darbinieki.

Lasīt visu ziņu galerija (24)

Zantes pamatskolai 11 Zaļais karogs!

14.09.2018

ekoskola.jpgIkgadējais Ekoskolu apbalvošanas pasākums notika 14. septembrī, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā.

EKOskolu programma ir plašākā izglītības iestāžu sadarbības programma pasaulē, kurā piedalās vairāk nekā 51 000 skolu. Tās vieno kopīgs mērķis – iesaistīt skolēnus aizraujošā, uz rīcību orientētā un sociāli atbildīgā vides izglītības procesā, kas veicina ilgtspējīgu attīstību. Starptautiskā Zaļā karoga balva ir kvalitātes zīme, ar ko lepoties – to saņem tikai tās skolas, kas ilgstošā laika posmā spēj demonstrēt izcilas aktivitātes vides jomā.

Lasīt visu ziņu

Adaptācijas diena 2018

04.09.2018 kur : Zantes pamatskola

1.jpg4.septembris skolā bija Adaptācijas diena. Skolēni mācījās sadarboties, uzticēties, kopīgi pieņemt lēmumus dažādās fiziskās aktivitātēs.

Lasīt visu ziņu galerija (5)
<>


Jaunākās galerijas