Lapas karte

Līdzpārvalde

Smaidu diena!

whatsapp-image-2022-04-06-at-7-30-27-pm.jpg1.aprīlis tiek dēvēts par Joku dienu, tad nu arī skolēnu līdzpārvaldes aktīvās meitenes Ieva Krūmiņa un Viktorija Koļcova organizēja kaut ko līdzīgu jautrai izklaidei stundu starpbrīžos. Uz brīdi bija jāaizmirst telefoni un slinkums. Skolas telpās noslēpušās smaidīgas sejiņas, kurš atrada, tam pretī konča. Liela daļa skolēnu bija, tādā azartā, ka vēl stundām beidzoties meklēja smaidu un prieku vienlaicīgi. 
     Līdzpārvalde aicina - Smaidam biežāk!

 Līdzpārvalde!

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Kontakts ar savējiem - Zantes skolā!

whatsapp-image-2022-04-06-at-7-18-58-pm-1.jpgJaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) Jaunatnes politikas valsts programmas 2022.-2024. gadam ietvaros ir izsludinājusi atklāto projektu konkursu “Atbalsts izglītības iestāžu pašpārvalžu attīstībai programmas “Kontakts” iniciatīvu projektu īstenošanai”. Tā mērķis ir atbalstīt iniciatīvu projektus izglītības iestāžu pašpārvalžu attīstībai, kas sekmēs izglītojamo pilsonisko līdzdalību un labbūtību. Vienlaikus iniciatīvu projekti sniegs atbalstu Covid-19 pandēmijas seku mazināšanai. Kopējais konkursā pieejamais finansējums ir 135 000 eiro. Katra skolas pašpārvaldes projektu ideja, kas uzvarēs konkursā, saņems līdz 1000 eiro finansējumu tās īstenošanai. 
     Šajā sakarā 3 Zantes skolas jaunieši: Markuss Mušetovs, Viktorija Koļcova un Monta Rasa piedalījās projekta apmācībās Kino pilsētiņā - Cinevillā no 29. - 31.aprīlim.
     Projekta izstrādē idejas ir vairākas, viena no tām ir nometnes organizēšana - lai apmācītu vienaudžus izglītotājus ar neformālās izglītības metodēm, iekļaujot atpūtu, saliedēšanās pasākumus dažādām paaudzēm, ar kurām ikdienā esam kopā. Tie ir skolotāji, vecāki un skolēni. Atliek projektu papildināt un iesniegt novada Jaunatnes lietu koordinatoriem. Lai mums veicas!

Līdzpārvaldes atbalsta persona E.Ose

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Mīļdiena Zantes skolā.

20.03.2022

slaids1.jpg 14.februāris  - Valentīndienavisā pasaulē, bet Zantes skolā - Mīļdiena. Šo dienu organizēja jaunieši un tajā piedalījās skolēni no 5. līdz 9,klasei.  Liela atsaucība šoreiz nebija, jo līdzpārvaldes aktīvam vēl jāmācās izvērtēt un organizēt pasākumu gatavošanu iesaistot kuplāku dalībnieku skaitu.Paldies meitenēm - Samantai, Annijai un Montai par mēģinājumu organizēt un vadīt pasākumu.

Skolas dekorēšanā iesaistījās 6.klase.

Sk.Elita

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Saliedēšanās pasākums - Zantes jauniešiem

whatsapp-image-2022-02-20-at-14-04-47.jpg14.janvārī Zantes skolā notika Skolēnu līdzpārvaldes un EKo padomes saliedēšanās pasākums kurā piedalījās 18 skolas jaunieši, kam nav vienaldzīga skolas ikdiena. Pasākuma laikā tika spēlētas galda spēles un saliedēšanās stafetes.  Jaunieši diskutēja par sev aktuālām problēmām. Pasākuma laikā tika gatavota lielā pica un našķi. 

Lasīt visu ziņu galerija (11) galerija (1)
<>


Jaunākās galerijas