Lapas karte

Pasākumi

Mazpulku rudensprojektu forums

24.10.2015


20151024_192056.jpg

541. Zantes mazpulcēni savu darba gadu ir pabeiguši, jo gada laikā izstrādātie projekti ir veiksmīgi aizstāvēti Kurzemes un Zemgales projektu forumā, kurš šogad 24. oktobrī notika Saldus novadā.

Zantes Mazpulku šajā pasākumā pārstāvēja Signe Petrova , Artūrs HeidingersNiks Brīvers .

Projektu forums iesākās ar Mazpulcēnu tirgu Saldū Kepleru namā. Mūsu mazpulcēniem tirgošanās veicas ļoti labi, par ko ieguvām arī balvu- maizes klaipiņu. Pasākums turpinājās Lutriņu pamatskolā, kurā mazpulcēni aizstāvēja savus projektus.

Visiem trim Zantes mazpulcēniem godalgotās vietas –

Signei 1. vieta par projektu ”Gudrie zirnīši”,

Artūram 1. vieta par projektu „Sarkanie sīpoli”

Nikam – 1. vieta par projektu „Ķirbji manā dārzā”.

Signes Petrovas vecāki par nesavtīgu atbalstu Zantes Mazpulkam saņēma pateicības rakstu un ābelīti, kuru varēs iestādīt savā augļudārzā.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Putrings Zantes pamatskolā

23.10.2015

pb040053.jpg23. oktobrī Kandavas novada Zantes pamatskolas 5. gadīgo un 6. gadīgo grupu bērni un 3.klases skolēni piedalījās putras stundā.

Pirmsskolas grupu bērni pagatavoja pavāru cepures un devās uz skolu. Skolā bērni noskatījās prezentāciju, kurā profesors Grauds un Pūcēns iepazīstināja ar nepieciešamību uzturā lietot graudaugus. Pēc tam bērni gāja dažādās rotaļās. Meiteņu mājturības klasē kopīgi vārījām auzu pārslu putru. Putra bija izdevusies ļoti garda. Bērni to ēda kopā ar zemeņu un ķiršu ievārījumu.

Dodoties atpakaļ uz bērnudārzu, satikām skolotāju Zaigu. Viņa nesa sveicienus mums no Putras rūķa. Katrs putras stundas dalībnieks saņēma dāvanā auzu pārslu putras paciņu ar dzērvenēm un grāmatiņu - ceļvedi putras pasaulē “ Putrings”. Katra grupa un klase, kuras piedalījās šajā pasākumā saņēma diplomus.

Lasīt visu ziņu galerija (13)

VIDES KODEKSA atjaunošanas konkurss Zantes pamatskolā

06.10.2015 - 23.10.2015

Zantes pamatskolas EKO padome aicina skolēnus un skolotājus piedalīties

VIDES KODEKSA atjaunošanas konkursā.

Jāsacer asprātīgs dzejolis vai sauklis par „zaļu” vidi sev apkārt.


Darbus lūdzu atstāt skolotājai Zaigai līdz 23.oktobrim

Lasīt visu ziņu

Drošības nedēļa Zantes pamatskolā

05.10.2015 - 09.10.2015

No 5. - 9. oktobrim Zantes pamatskolā norisinājās Drošības nedēļa. Skolēni zīmēja plakātus par drošu ceļu no mājām uz skolu. 8. oktobrī skolā viesojās Latvijas valsts policijas pārstāvji ar lekcijām par drošību.

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Konkurss „Mūsu mazais pārgājiens 2015”

02.09.2015 - 02.10.2015
parg.jpg

Zemkopības ministrija (ZM) jau devīto reizi izsludina jau par tradīciju kļuvušo konkursu Latvijas skolu jaunatnei "Mūsu mazais pārgājiens 2015". Tajā aicināti piedalīties visu Latvijas vispārizglītojošo un profesionālo izglītības iestāžu skolēni, kā arī interešu izglītības pulciņi un mazpulki.

Konkursa "Mūsu mazais pārgājiens 2015" mērķis ir iepazīt un izpētīt meža ietekmi uz savu pagastu, novadu, pilsētu un Latviju. Moto: "Mežs - mūsu bagātība!"

Lai piedalītos konkursā, jāveic literatūras un informācijas avotu izpēti par koka mūsdienīgiem un daudzfunkcionāliem izmantošanas veidiem savā pagastā, novadā, pilsētā vai Latvijā un jāsagatavo radošu izpētes darbu - pārgājiena vai ekskursijas aprakstu brīvā stāstījumā, esejas vai citā literārā formā par interesantiem novērojumiem un atklājumiem, papildinot aprakstu ar stāstnieku liecībām un vizuālo informāciju (zīmējumiem, kartēm, fotoattēliem u.c.).

Konkursa darbs jāiesniedz līdz š.g. 2. oktobra plkst.15.00 Zemkopības ministrijas Meža departamentā vai nosūta pa pastu Zemkopības ministrijas Meža departamentam ar norādi "Konkursam "MŪSU MAZAIS PĀRGĀJIENS 2015"" (pasta zīmogs 02.10.2015.). Konkursa nolikums pieejams ZM mājas lapā saitē: https://www.zm.gov.lv/mezi/

Lasīt visu ziņu
<>


Jaunākās galerijas